tirsdag den 22. maj 2012

Blåskjell til dessert

Godt smadrede efter en laaang dag forinden med masser af kilometer i kroppen, ville vi finde ud af hvor vi skulle hen. Vinden var aftaget en del, og gået mere over i det vestlige hjørne.



Et sted som er meget populært er Hella ved Straumsfjorden. Den var umulig på grund af strøm, men lige ved ligger Straumsbukta, så her ville vi gøre et forsøg. Vi riggede til med forfang til lidt af hvert, men det var kun torsk og sej til agn vi fik ud af det.


Om aftenen skulle Dennis og Rasmus lige ha’ et lille dyk. Så på med udstyret og så i baljen. Vi havde fået at vide, at fjorden holdt en god bestand af de store blåmuslinger som ikke er blåmusling, men som smager sindssygt godt. Der er mange måder at tilberede dem på, men vi brugte den simple: Vand og salt, op i en gryde med kogende vand til de åbner sig, og så skal der bare rå-ædes.
Nogle bruger muslingerne som forret – vi brugte dem som dessert!














































Ingen kommentarer:

Send en kommentar