torsdag den 29. maj 2014

Tirsdag d. 27 maj – ”Lufthavnen – og Kviete!”

Vi havde i dag besluttet at tage til spottet kaldet ”lufthavnen”, meget passende i og med at landingsbanen starter ved vandet, ret vildt når man ligger der i bølgen blå og en flyver drøner lige hen over hovedet på en.


Vi havde end fed dag hvor vejret var med os og god strøm i vandet, så vi fik fisket godt af…

 

Rasmus var så god at det lykkedes ham at få denne flotte Helleflynder på krogen.!
70 cm, 10 under målet! ØV, MEN FEDT, Kveite fra kajak !Efter en god dag på vander tog vi tidligt hjem og slappede af, vi var alle lidt trætte efter dagens kamp mod vejr, vind og des lige…
Rasmus skulle dog lige vise at, agnfisk er da noget man fanger lige neden for hytten, der er jo max 30 meter ned til vandet… det lykkedes dog ikke helt pga. den alle torskene…(vi stoppende med at tælle efter  20 fanget).
MEN… Rasmus har jo ladet sit hår vokse længe, meget længe….
”Truslen” var, ingen Kveite, Ingen hårklip… når nu vi fisker fra kajak er grundregelen ”èn Kveite, ER èn Kveite” så af med GARNET GAMLE JAS!

Vi er endnu ikke blevet enige om han er blevet kønnere, meeeen det er IKKE blevet værre!
Dagen i morgen står på udflugt til vengsoy, på besøg of Team Galler og co.
Vejret bliver super konge godt! Og de har været så flinke at tilbyde kost, logi samt lidt logistik ud til fjerne fiskepladser, DET BLIVER FEDT!


1 kommentar:

  1. Tillykke til Rasmus - Bare synd, at den ikke var blot 10 cm længere - og, ja. Kønt er det måske ikke, men det er en ny start. I øvrigt nogle gode billeder

    SvarSlet