lørdag den 14. april 2012

Kompetanceudvikling

Lørdag den 14. april var det meste af teamet på en kompetanceudviklings-tur. Selv om vi holder øje med tide-vandstabellerne, så kan vi komme ud for vanskelige forhold på søen omkring Kvaløy og Tromsø.
Det er altid godt at være forberedt, så vi havde valgt at teste vores kom-petancer i noget af det mest udfor-drende vand vi har her hjemme i Danmark. Farvandet omkring Skagen er nok det ro-teknisk mest vansklige, men lokalt for os er det vandet hvor Storebælt mødes med Kattegat: Sjællands Rev ved Odden.


På hver side af revet kan det være roligt vand med en del strøm, men når vandet fra Storebælt vælter ind over revet, opstår der en meget krævende sø. Vinden var let fra vestlig retning og strømmen på vestsiden var i nord. På østsiden af odden var der læ, men der var et kraftigt idvand med en god moderat strøm på 0,5 knob.


Vejret var klart og solrigt, og vandet var sprit klart. Ikke just det bedste betingelser for for fiskeri efter hav-ørred, og vi fangede heller ikke nogen. Men det var også vigtigst at få noget ro-erfaring, så vi er bedre for-beredte på potentielle udfordringer i Nordatlanten, og vi fik hvad vi kom efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar