søndag den 3. juni 2018

Endnu en dag med Drittvær !

Man siger det ikke er vejret men tøjet den er gal med... og vi har tøj med :o),
Regn og vind.. hele dagen... Drittvær !
Vi valgte idag at dele os. Kvalsundet havdet givet godt igår og og Sommarøy i forgårs.
Rasmus og Finn tog til Sommarøy, mens Dennis og Morten tog til Kvalsundet.


Dennis og Morten fik nogle timer i Kvalsundet - men barsk vejr.
Morten fik et par torsk, og efter det besluttede de at stoppe og tage til Ersfjorden for at se, om der er de havkatte de havde hørt om.

Anderledes gik det for Rasmus og Finn på Sommarøy, hvor Finn efter kort tid fik sin første Kveite fra kajak !!! - Sådan Finn, Tillykke fra resten af teamet.


En fin undermåler på ca. 40 cm - men.. EN KVEITE, ER EEN KVEITE. Det har tidligere kostet Rasmus ALT sit hår :o)  (se tidligere indlæg)
Kort efter blæste det voldsomt op og de valgte at drage hjemad. Rasmus var dog ikke helt fisketræt og tog lige et smut til Henrikvik for at se, om der ikke kunne være gevinst - men desværre.

Dennis og Morten havde også valgt at drage hjem til hytten, og efter en gang rugbrød drage ud "på egen fjord". Vejret var til det, så afsted det gik.
Det gik da også fint de første par timer, men så vendte vejret, og så var det om at komme hjem... fra den anden side af fjorden... Morten som havde fisket midtfjords kom ind, efter lidt kamp.

Men vejret blev være hurtigere en Dennis kunne nå ind... Heldigvis bor vi jo i bunden af fjorden og med blæst og bølger mod bunden, tog han belslutningen om at følge vejret ind... og gå de 600 meter hjem.

Så kunne vi sammen hente kajakken med udstyr nede på havnen.

Rasmus og Finn havde fulgt med oppe fra hytten - hvis nu noget gik galt, hvilket heldigvis ikke skete, nok grundet i vores erfaring, med det af og til svære omskiftelige Norske vejr.

Sikkerhed frem for alt. Vejret vender hurtigt i Norge og en fjord der er 1,5 km bred kan hurtigt blive sværd at krydse.
Derfor har vi også altid mobiltelefon og Walkie med, så Dennis hurtigt kunne sige at han var sikkert i land.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar