lørdag den 2. juni 2018

Nye Horisonter.

Vejret idag har ikke været super godt, vi er ramt af en Syd/Vest vind, på omkring 10 m/s.
Det er ikke den bedste retning heroppe har vi måtte sande... og slet ikke i den styrke.

Efter lidt overvejelse besluttede vi at udvide vores fiskeområde med en ny plads "Kvalsundet".
Biler pakket og afsted ud til Kvalsundet, efter en tur fra ende til anden besluttede vi det så bedst ud i den østlige ende. Så var det bare at finde et sted at ligge i.Kvalsundet er kendt for sin stærke tidevandsstrøm, men også for at holde mange Kveiter.
Prøves skulle det, dog viste den kraftige strøm kombineret med vinden at være for meget, selvom det så godt ud fra land, så Finn gav hurtig op, efter en time mere kastede Dennis og Rasmus.
De drev nærmest hurtigere end de kunne padle tilbage.

Morten havde ingen problemer i sin  Hobie som fint klarer både støm og vind, men vigtigst af alt, fange 3 Kveiter - dog under målet men stadig SUCCES !


Vi besluttede at stoppe fiskeriet og revurdere situationen over aftensmad, vi må se hvad vejret byder, men der tegner ikke godt, det er ihvertfald ikke de 28 grader og høj sol som hjemme i DK.

Efter aftensmaden besluttede vi at gå op på toppen af den bakke vi kan se fra vores vinduer på den anden side af fjorden "Nattmålsfjallet" 297 m.o.h. - en frisk gåtur på 5 km tur/retur.
Det var det hele værd, for pokker en udsigt over Kaldfjorden og Ersfjorden samtidig.Så kan vi da sige at vi har været deroppe, ALLE mand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar