Teamet

Dennis Olsen
- er 30 år og formand i ASK - Albertslund SportsfiskerKlub.
Fiskeriet har altid været Dennis' favorit hobby, selv om dykning og en gammel Triumph Herald har trængt sig på.

Dennis har roet kajak i fire år og er EPP2 certificeret. Kajakken bruges mest til hjemligt fiskeri på de Sjællandske kyster samt på havet efter torsk og flade.

Lidt om forventninger til Tromsø 2012
Nogle gange handler det om at gribe nu`et, hvilket jeg så valgte at gøre denne gang, da Bjarne foreslog Tromsø. Bjarnes sidste tur valgte jeg at stå over, så han blev vist lidt overrasket da svaret hurtigt kom. DET GØR VI SGU! TROMSØ 2012 - NU KOMMER VI.

Jeg skal ærligt sige at hvis bare en af os får fat i en flynder så er turen det værd og alle forventninger indfriet til denne forventlig fantastiske tur. Med fire så engagerede kajak-fiske-tosser blíver det helt 100 en kanon tur.


Rasmus Sørensen
- er 30 år og næstformand i ASK - Albertslund SportsfiskerKlub. Siden barnsben har fiskeriet været den store passion for Rasmus. Det, der startede med melklister og majs i moserne, er sidenhen eskaleret op til de mange facetter af fiskeriet som Rasmus dyrker idag.

Alt skal prøves og som Rasmus plejer at sige, "Man skal ikke gå ned på udstyr" så melklisteret er idag udbygget med kyst, hav, og jerkbait grej og som rosinen i pølsenenden er kajaken nu kommet ind som et fedt alternativ til både...

Rasmus er certificeret EPP2 roer, certificeret dykker og entusiastisk amatør fotograf.

Lidt om forventninger til Tromsø 2012
Jeg har som de andre forventninger om at opleve de store fisk der trækker i dybet, men at kunne kombinere dette med fantastisk natur. et varieret dyre liv (flere arter på krogen) ville være en super fed oplevelse. Jeg håber også på muligheden for at kunne kombinere kajak med dykning og fotografering, der er mulighed for nogle fede billeder.

Desuden drømmer alle jo om den helt store fisk, men prøv så at tænke på at man fange en der er større end båden, dette er jo en reel mulighed på denne tur.
Finn Skjørbæk
- er 62 år og og kasserer i ASK - Albertslund SportsfiskerKlub.
Naturen har siden sin grønne ungdom facineret Finn. Med en opvækst ved Mariager Fjord med sine mange enge, med stor rigdom og varietet af fugle og med de mange åløb med udløb i fjorden har skabt grobund for en livslang interesse for ornitologi og fiskeri.

For ca. 15 år siden blev medlemsskabet af ASK en fornyelse af og genoptagelse af fiskeriet, som siden har udviklet sig fra kystfiskeriet langs de sjællandske kyster både med spin og flue til måske mere at gå i retning af tørfluefiskeriet i Lapland, bonefisk i Caribien og senest, men ikke mindst, fiskeriet fra kajakken.

Lidt om forventninger til Tromsø 2012
Der er aldrig landet en rigtig stor fisk, og det skal være den store oplevelse ved at være med på denne tur, hvor disse muligheder i stor grad vil være til stede. Dette, sammenholdt med den naturoplevelse det vil være at se skærgården siddende i en kajak, vil være en oplevelse for enhver med en naurlig interesse for fiskeri m.m.


Bjarne Poulsen
- er 49 år og ophavsmand til oplysningssiden KAJAKFISKER.dk, bloggen KAJAKFISKERdk.blogspot.com og facebook gruppen KAJAKFISKER.dk. Bjarne har fisket siden han kunne gå og roet kajak siden 2002, og er certificeret EPP2 roer. Oplysning om kajakfiskeri er Bjarne store passion, så meget tid går med deltagelse i messer og afholdelse af foredrag. Kajakken bruges til meget alsidigt fiskeri herhjemme, og de mange og store fisk jages i Nordnorge når lejligheden byder sig.

Kajak
Sidst jeg var i Tromsø var det i en Necky Zoar Sport Angler. Til hjemligt kystfiskeri var den udmærket, men deroppe skifter vejret hurtigt og søen kan blive brutal på kort tid, så jeg savnede en kajak med lidt større volumen. I år bliver det i en Easky 17 fra Venture Kayaks. Se data, foto og pris her.

Forventninger til Tromsø 2012
I år er vi mindst fire kajakfiskere som skal afsted. Det giver os mulighed for at variere fiskeriet meget, så vi får afprøvet en masse agn, metoder og teknikker. Der er rigtig mange arter i området, og nogle kan blive temmelig store. Vi får helt sikkert nogle dage, hvor vi målrettet kan fiske efter flyndere. Noget af det spændende med flynderfiskeriet er, at man aldrig ved om det er en fisk på 10 kilo eller en på 100 kilo man får på krogen :-).