lørdag den 26. maj 2012

Kat og kråkebolle

Endnu engang begrænser vejret os i vores handlemuligheder. På den tidlige morgen vælger vi den vig som vi startede med på aller første dag. Mens vi er ude på vandet frisker vinden yderligere op, og kastevindene smider rundt med os på vandet. Vi satser på kat, men får kun torsk og kråkebolle – søpindsvin.

Om formiddagen møder vi Team Galler og Team Bersærk i Belvika, som lige er landet til to ugers flynderfiskeri. De får sat begge både i vandet og stikker hurtigt af, så de kan blive installeret og komme i gang med fiskeriet.


Efter frokost er vi et par stykker som vil gøre et sidste sats, inden vi tager hjem næste dag. Fra hytten tager vi ud i rolige forhold, men undervejs og specielt fremme på pladsen er søen og vinden så kraftig at fiskeriet er umuligt.


Vi forsøger at lægge os i læ bag en ø, men fanger ikke noget. Så tager vi om bag en pynt hvor der bude være læ, men også her frisker det op med kastevinde. Vi ligger 50-100 meter fra et 200 meter højt bjerg, og det føles som om vinden kommer direkte inde fra bjerget, med 15 m/s.

Det blev til et par torsk som genudsættes – ingen katte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar