torsdag den 3. maj 2012

Så vender vi kajakken..

Onsdag d. 02/05 var holdet taget en tur i ishøj havn, for lige at se om dragterne nu stadig var vandtætte og om vi stadig kunne komme op igen efter en Wet exit..


Afsted det gik.. der var en smule plummer vand i selve havnen, så ud på de "vilde" vover udenfor havnen.
Der var dog fantastisk vejr, så bølger var mest noget der kom fra de passerende skibe..


Så skulle der gøre klar til den første mand i vandet.Mand over bord...En af de ting vi skulle træne var naturligvis at komme i vandet, men vigtigere er det jo at komme op igen.
Der er flere måde at gøre det på.


Man kan som her selv trække sig op og sætte sig på bagenden og glide ned i cockpittet.. men det er nemmere sagt end gjort når båden er fuld med vand.
jo mere vand der er i båden jo mere ustabil er den..


Men det gav jo bare en mulighed for at træne lidt samarbejde..Selv om det bare er for sjov det hele og vi alle hygger os, skal man ikke glemme den første regel ved exit fra kajak.. GIV IKKE SLIP PÅ KAJAKKEN..Når nu båden er væk, må man jo på jagt, og nej det går ikke hurtigere ved at have to mand på en kajak..Fanget!! så skal den bare tømmes.. Den hjælpende kajak trækker simpelthen den fyldte kajak op på decket med bunden i vejret, indtil cockpittet er fri af vandet.
Dernæst vendes kajaken flot igen og vi er atter på vej...En anden måde man kan komme tilbage i kajakken på, er inspiret fra de glade dage på diskotekets gulve..

 Op på kajakken.


 Også er det tid til ormen...Nogen ligger så tungere i vandet end andre :)


Men op kom de da...
Bemærk vandlinien på bagenden af kajakken
Derfor skal kajakken helst tømmes for vand inden man kravler op igen..Vink til fotografen

Grønlænder.. eller næsten..

Wet exit


1 kommentar: