søndag den 20. maj 2012

Nærområdet

En noget kedelig dag. Vi kom først i seng ved tre-tiden dagen i forvejen – lys døgnet rund kan godt gøre at man mister al fornemmelse for tid – så vi havde ikke travlt med at komme op. Det blæste desuden en halv pelikan, så vores muligheder var alligevel begrænsede.

Engang over frokost kom vi af sted, og vi valgte det meget nære: Lauklines og nærmeste omegn. Den første times tid eller to var en meget tam forestilling, men senere prøvede vi længere ude af fjorden med bl.a. pirke. Vi fik lidt torsk i varierende størrelser, men ingen pragteksemplarer. Rasmus blev næsten spist af et par rener på dette sted.

Dennis og Rasmus besluttede sig for at ro hjem, og så kunne vi andre køre hjem. På vej hjem var der lige et par steder som de ville prøve, og her fik Dennis en lille kveite som bare skulle ud og vokse sig større. Rasmus fik fire håisinger, som også røg ud igen.


Som noget nyt ser det ud som om vinden skal løje af. Vi må se hvad det kan give os af muligheder de næste dage.

4 kommentarer:

 1. Hej Dennis + Venner.
  Gennem billeder og tekst lader det til, at I har fåer jeres første forventninger indfriet. Bare rolig, de store landinger kommer selvfølgelig snart. Fantastiske landskaber, og en natur som ikke kan undgå at påvirke en. Helt sikkert turen værd. Al mulig held og lykke på jeres videre færd.
  Mange hilsner fra Kjeld/Nabo/Dannevang.

  SvarSlet
 2. Kanon - flotte katte og super med turens første kveite, de skal nok blive større de kommende dage.....beder om svage vinde til jer - hyg jer.

  SvarSlet
 3. rart at se i har fået hul på flynderne hvad har i taget håisingerne på ?
  Morten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Morten!

   Håisinger: Sildestrimler, fiskert på lavt vand med sandbund.

   I har noget at glæde jer til :-).

   Slet